Powerland Installeert 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie

in de Categorie: News

Powerland Installeert 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie

Powerland viert een mijlpaal met de installatie van hun 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie.

Powerland is een toonaangevende speler in laadoplossingen voor elektrische voertuigen, batterijopslag en zonnepanelen.

In iets meer dan drie jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een nationale leider met laadinfrastructuur in meer dan 70 steden.

Met een gecombineerd laadvermogen van 50.000 kW levert Powerland de kracht om de toekomst van duurzaam transport te ondersteunen.

Benoit Goesaert van Powerland, zegt: "De 250ste installatie markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Het bevestigt onze inzet om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen en duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. We hebben nog heel wat installaties in de pipeline. Binnen enkele weken zitten we boven de 300 snellaadpunten."

Tom Ghesquière, eigenaar Ghesquière Brandstoffen, voegt hieraan toe: "Ghesquière is al jarenlang een vertrouwde naam in Ardooie en we zijn trots om met Powerland samen te werken aan een groenere toekomst. Ons nieuwe laadplein biedt niet alleen snelle en efficiënte laadinfrastructuur, maar symboliseert ook onze inzet voor ecologische vooruitgang."

Ghesquière's laadplein biedt ruimte aan vier DC laadpalen met een laadcapaciteit tot 300 kW, waardoor acht auto's tegelijkertijd supersnel kunnen laden. Voor bezoekers die langer blijven, zijn er ook tien AC-laadpunten beschikbaar met een capaciteit van 22 kW.

Waarom Ghesquière voor Powerland koos:

Tom Ghesquière: "We kennen Powerland al via moederbedrijf Vandotec en zijn zeer tevreden met hun service. Ze verzorgen alles van A tot Z, zijn een lokaal bedrijf en hebben een team dat de handen uit de mouwen steekt. De projectopvolging werd tot in de puntjes geregeld en we kregen hulp bij het aanvragen van subsidies. Toen we bij een klant van Powerland op bezoek gingen, kregen we de feedback: 'Als we nog een project zouden doen, zouden we direct weer voor Powerland kiezen.' Dat gaf voor ons de doorslag."

Klik hier om de foto's te zien (en volg ons op LinkedIn)

 

Interesse in hoe Powerland jou kan helpen met laadoplossingen voor elektrische voertuigen, zonnepanelen en batterijopslag?

Neem hier contact op.